შემდეგი
24 ივლ - 22 აგვ
შეფ მზარეული
თბილისი, ვაკე, ყიფშიძის ქ.
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ელ. ფოსტა: zakaraiadavit@gmail.com
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო: დასვენება და მოგზაურობა
რესტორნები - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- გამოცდილება აუცილებელია: 3-დან 5 წლამდე
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია - ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):დასვენება და მოგზაურობა
რესტორნები - მინიმალური განათლების დონე: საშუალო განათლება
თუ ხარ გამოცდილი შეფ მზარეული, გიყვარს შენი საქმე, და შეგიძლია გუნდის კარგად მართვა, გთავაზობ დაიკავო შეფ მზარეულის პოზიცია 19 წლიანი გამოცდილების მქონე კვების კომპანია დელიკატოში
გაგვიცანი საიტზე www.delicato.ge
მოთხოვნები კანდიდატის მიმართ:
ცოდნა და უნარები:
წარმოების პროცესები:
გუნდის მართვა:
ფინანსური და საორგანიზაციო საკითხები:
კოორდინაცია და ანგარიშგება:
მისამართი: თბილისი, ვაკე, ყიფშიძის 3ბ.
გაგვიცანი საიტზე www.delicato.ge
მოთხოვნები კანდიდატის მიმართ:
- განათლება: საშუალო/უმაღლესი პროფესიული (კულინარიული ან ტექნოლოგიური)
- გამოცდილება: არანაკლებ 3–5 წელი ანალოგიურ პოზიციაზე
ცოდნა და უნარები:
- სამზარეულოს ტექნოლოგიური პროცესები
- HACCP, ჰიგიენა და სანიტარია
- ბიუჯეტის და თვითღირებულების კონტროლი
- ლიდერობა და გუნდის მართვა
- სტრესის გამძლეობა და ინიციატივიანობა
წარმოების პროცესები:
- ტექნოლოგიური ბარათების შექმნა და კონტროლი
- მზა პროდუქტის ხარისხის კონტროლი
- წარმოების პროცესების დაგეგმვა და ორგანიზება
- არსებულის შენარჩუნება და ახალი მენიუს შემუშავება და დანერგვა
- სანიტარული ნორმების, HACCP-ის და 5S-ის კონტროლი
- შეფუთვის და ლოჯისტიკის პროცესების კონტროლი
გუნდის მართვა:
- სამზარეულოს პერსონალის ხელმძღვანელობა
- თანამშრომლების შერჩევა, გადამზადება და ადაპტაცია
- ყოველდღიური ინსტრუქტაჟები
- მორიგეობის გრაფიკების შედგენა
ფინანსური და საორგანიზაციო საკითხები:
- ნედლეულის ხარჯვის და ჩამოწერის კონტროლი
- ინვენტარიზაცია და ნაშთების კონტროლი
- შესყიდვებთან მუშაობა
- ფასების დადგენაში მონაწილეობა
- ხარჯების ოპტიმიზაცია
- მოწყობილობების მდგომარეობის კონტროლი
კოორდინაცია და ანგარიშგება:
- კომუნიკაცია სხვა განყოფილებებთან: ლოჯისტიკა, შესყიდვები, ბუღალტერია, გაყიდვები
- პერიოდული ანგარიშგების მომზადება
- მონაწილეობა მენეჯერულ შეხვედრებში, შემოთავაზებები გაუმჯობესებისთვის
მისამართი: თბილისი, ვაკე, ყიფშიძის 3ბ.
გრაფიკი: კვრაში 6 დღე დილის 8-დან საღამოს 6-მდე.
ხელფასი შეთანხმებით.
cv გამოაგზავნეთ zakaraiadavit@gmail.com ტელ +995 599505066
სასტუმრო / რესტორანი / კვება
კულინარია
ნახვები
უნიკალური ნახვები