22 ივლ - 20 აგვ
მეღვინე
თბილისი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ტელეფონი: +995 591 08 09 14

ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:

  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია: წარმოება/ოპერაციები წარმოების ტექნოლოგია
  • ინდუსტრია / სფერო: წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
  • დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
  • დასაქმების ფორმა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან

დამსაქმებლის მოთხოვნები:

  • სასურველია გამოცდილება:
  • სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):
    წარმოება/ოპერაციები წარმოების ტექნოლოგია
  • ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):
    წარმოება საკვების წარმოება
  • გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
საფერავის მამულები (გურმან აკადემია) აცხადებს ვაკანსია “მეღვინის პოზიციაზე ”

საფერავი, რქაწითელი, უალკოჰოლო ღვინო, ქვევრის და ინდუსტრიული წარმოება

მოვალეობები:
  • ღვინის წარმოების პროცესის სრული კოორდინაცია (დუღილი, დაძველება, ბოთლში ჩამოსხმა)
  • ხარისხის კონტროლი ლაბორატორიულ დონეზე
  • HACCP და ISO სტანდარტებთან შესაბამისობის უზრუნველყოფა
  • ტექნოლოგიური ჯგუფის მართვა

უპირატესობად ჩაითვლება უალკოჰოლო ღვინის შესახებ გამოცდილების ქონა

დეტალებზე დამიკავშირდით +995 591 08 09 14 ან გადმოაგზავნეთ რეზიუმე დასახელება “მეღვინე “ gourmandacademy1@gmail.com
წარმოება/ოპერაციები
წარმოების ტექნოლოგია
ნახვები
უნიკალური ნახვები