შემდეგი
22 ივლ - 20 აგვ
მეღვინე
თბილისი
ვაკანსიაზე გამოხმაურება
ელ. ფოსტა: gourmandacademy1@gmail.com
ტელეფონი: +995 591 08 09 14
ინფორმაცია ვაკანტური პოზიციის შესახებ:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია: წარმოება/ოპერაციები
წარმოების ტექნოლოგია - ინდუსტრია / სფერო: წარმოება
საკვების წარმოება - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
- დასაქმების ტიპი: სრული განაკვეთი
- დასაქმების ფორმა: ოფისიდან/სამუშაო ადგილიდან
დამსაქმებლის მოთხოვნები:
- სასურველია გამოცდილება:
- სპეციალობა / სპეციალიზაცია(აუცილებელი):წარმოება/ოპერაციები
წარმოების ტექნოლოგია - ინდუსტრია / სფერო(აუცილებელი):წარმოება
საკვების წარმოება - გამოცდილების დონე / რგოლი: საშუალო რგოლი
საფერავის მამულები (გურმან აკადემია) აცხადებს ვაკანსია “მეღვინის პოზიციაზე ”
საფერავი, რქაწითელი, უალკოჰოლო ღვინო, ქვევრის და ინდუსტრიული წარმოება
მოვალეობები:
საფერავი, რქაწითელი, უალკოჰოლო ღვინო, ქვევრის და ინდუსტრიული წარმოება
მოვალეობები:
- ღვინის წარმოების პროცესის სრული კოორდინაცია (დუღილი, დაძველება, ბოთლში ჩამოსხმა)
- ხარისხის კონტროლი ლაბორატორიულ დონეზე
- HACCP და ISO სტანდარტებთან შესაბამისობის უზრუნველყოფა
- ტექნოლოგიური ჯგუფის მართვა
უპირატესობად ჩაითვლება უალკოჰოლო ღვინის შესახებ გამოცდილების ქონა
დეტალებზე დამიკავშირდით +995 591 08 09 14 ან გადმოაგზავნეთ რეზიუმე დასახელება “მეღვინე “ gourmandacademy1@gmail.com
წარმოება/ოპერაციები
წარმოების ტექნოლოგია
ნახვები
უნიკალური ნახვები